Rólam

2Molnár Szilvia vagyok, vezetői coach és HR tanácsadó.

Nemzetközi termelő vállalatoknál szerzett közel 15 éves munkatapasztalattal, és amerikai ügyvezető igazgató mellett HR területen több éves vezetői tapasztalattal rendelkezem.

Egyetemi végzettségemet a Veszprémi Egyetem angol tanári szakán szereztem, majd a BGF Külkereskedelmi Karán diplomáztam közgazdászként. Később HR Akadémia képzésen folytattam tanulmányaimat, hogy HR szakemberként minél gyakorlatiasabb szaktudással bővítsem ismereteimet. Vezetői Coach képesítésemet a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél szereztem, valamint trénerképző tanfolyamon fejlesztettem tovább készségeimet, hogy szakmailag magas színvonalon nyújtsam vezető – és szervezetfejlesztő szolgáltatásaimat.Mindemellett, folyamatosan képeztem magam önismereti csoportokban és készségfejlesztő programokon, melyeken a szemléletváltás elősegítéséhez és a kreativitás kibontakoztatásához kiváló módszertant sajátítottam el.

Önmagam fejlesztése és megértése során átértékeltem az életem, így a korábbi munkahelyemen eltöltött 14 év után fordítottam az életemen, és elindítottam vállalkozásomat.

Meghoztam azt a döntést, amely összhangban áll mindazzal, amit értéknek tartok:

a munka és a család közötti egyensúly megteremtése mellett megvalósítani a szakmai céljaimat.

Az elmúlt évek alatt szerzett vezetési, szervezési és fejlesztési tapasztalataimat szeretném kamatoztatni és azon ügyfeleim hasznára fordítani, akik felismerik, hogy az ő felelősségük, hogy jobbá tegyék az életüket, és tenni akarnak a fejlődés érdekében.

Kiket tudok támogatni a fejlődésben?

  • cégeket, vállalatokat
  • középvezetőket és felsővezetőket

Milyen szolgáltatásokkal tudom támogatni a fejlődésüket?

  • Business coaching / Vezetői coaching
    • Vezetők egyéni és csoportos fejlesztése a hatékonyabb szervezetért
  • HR szolgáltatás
    • Megfelelő jelölt kiválasztása a vállalat adott pozícióira

Cégvezetőként szeretné, ha elkötelezett, lojális munkatársai lennének?

Szeretné kreatív módszerekkel fejleszteni vezető állású munkatársait?

Szeretné megtalálni a megfelelő embert a megfelelő pozícióra?

Szeretné megtapasztalni, hogy a változás milyen pozitív hatással van az üzleti eredményeire, illetve az Ön életére?

Amennyiben úgy érzi, hogy problémája megoldásában segítséget nyújthatok, kérdései vannak, vagy árajánlatot kérne, kérem, lépjen velem kapcsolatba.