László Andrea referenciája

“Szilvit mélyebben akkor ismertem meg, amikor jelentkezett a trénerképző tanfolyamra. Őszinteségéről, nyitottságáról, fejlődni akarásáról és bátorságáról tett tanúbizonyságot. Amikor a csoportot vagy az egyént vezeti empátiáján keresztül érződik az odafigyelés, a támogatás. Kreativitásra ösztönző módszereivel segít megtalálni azt a belső erőforrást, amely nélkül a változtatás, a fejlődés elképzelhetetlen. Szívből ajánlom!”

Bővebben >

Gabriel Rozsa referenciája

“I have known Szilvia Molnar since March of 2001. She is a hard working individual who is focused and committed to her career. As a Human Resource manager she consistently maintained an excellent working relationship with her employees, peers and management. Her projects were always detailed, accurate and timely. Without question, she is a first[…]

Bővebben >

Köllő Ibolya referenciája

„Szilviával több évig dolgoztam együtt vállalati HR területen. Személyében olyan embert ismertem meg, aki maximálisan elkötelezett a magas színvonalú szakmai munka iránt. Szilvia a megbízhatóságot és lelkiismeretességet kiválóan ötvözi az adott helyzetben legcélravezetőbb kreatív megoldásokkal. Mindig örömmel és eredményesen dolgoztam vele együtt.”

Bővebben >